به گزارش راهبرد معاصر از جمعیت هلال احمر، زائران در گام بعدی نیز باید پرونده سلامت تشکیل دهند و از پزشک کاروان درخواست کنند تا همه بیماریها را به صورت کامل در پرونده پزشکی درج کنند. این اقدام برای دسترسی سریع پزشکان به پرونده الکترونیکی ضروری است.
بیماریهای خاص و مزمن همچون بیماری قند، فشارخون، صرع، سابقه سکته قلبی، سابقه بیماری روانی شدید باید به پزشک اطلاع داده شود تا کمیسیون پزشکی با بررسی دقیق در رابطه با اعزام به حج تصمیمگیری کند.
زائران در راستای انجام هر چه بهتر مراسم حج، مشکلات مربوط به دندان خود را پیش از اعزام به حج برطرف کنند. حجاج باید ۱۰ روز قبل از اعزام، واکسنهای مننژیت و هر واکسن دیگری که پزشک کاروان توصیه میکند، تزریق و کارت زرد دریافت کند. همراه داشتن این کارت در زمان ورود به کشور عربستان الزامی است.
زائران در راستای آمادگی برای انجام هر چه بهتر مراسم حج هم مدتی پیش از اعزام، تمرینات پیادهروی خود را آغاز کنند.
اعتیاد در کشور عربستان جرم است
زائری که اعتیاد به مواد مخدر داشته باشد و با کتمان این موضوع عازم سفر شود، باید بداند که اعتیاد در کشور عربستان جرم است و اگر از زائری به هر میزان موادمخدر کشف شود با مجازات زندان مواجه خواهد شد.
براساس این گزارش، مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با مجموعهای از کارشناسان مجرب و متخصص در طول این سفر معنوی در خدمت زائران است و هر اقدامی که برای حفظ و ارتقای سلامت سفر لازم باشد، انجام میدهد./ایرنا